Mama® Plus

8 weken aan de slag onder deskundige begeleiding

Training tijdens of na je zwangerschap

Jouw doel is ons doel. Dat doen we niet zomaar.

Sporten tijdens een zwangerschap of na een bevalling brengt uitdagingen met zich mee. Het PowerMama Plus programma is er voor jou!

Tijdens PowerMama Plus ga je in small group (max. 5 personen) onder deskundige begeleiding 8 weken aan de slag. Tijdens de sessies is er veel persoonlijke aandacht waardoor jouw persoonlijke doelen centraal staan.

Het programma bestaat uit trainingen en achtergrond informatie waarin de nadruk ligt op core, bekkenbodem, balans, kracht, cardio en ademhalingstechnieken. Het doel van het programma is om na deze 8 weken door te kunnen stromen in Fitcamp of reguliere smallgroup trainingen.

  • Je krijgt trainingen van een ervaren vrouwelijke gecertificeerde personal sport coach gespecialiseerd in sporten tijdens en na de zwangerschap.
  • Voorkom blijvende lichamelijke klachten zoals diastase (wijkende buikspieren) en/of urineverlies.
  • Creëer sterke buik-, rug- en bekkenbodemspieren en meer uithoudingsvermogen.
  • Je krijgt een persoonlijk uitgestippelde route richting Fitcamp of reguliere small group trainingen.

 

PowerMama is een geregistreerd licentieprogramma dat ontwikkeld is door Core Academy. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde pre- en postnataal fitness specialisten die door Core Academy zijn opgeleid. Alleen organisaties met een actieve licentie mogen de naam, het woordmerk en het beeldmerk gebruiken. Meer informatie:

www.coreacademy.nl.

Training en coaching tijdens en na de zwangerschap