Personal Training Studio Delft

Jouw Personal Trainer in Delft

Je hebt een doel voor ogen: afvallen, betere werk/privé balans, gezonder leven. Je weet dat je het ooit gaat halen, alleen is het je nu nog niet gelukt. Wat die reden ook is. Zet het opzij en ga ervoor.

Samen doelgericht trainen. Alleen gaan we bij Mifit een stap verder. Want als het zo eenvoudig is om je doelen te behalen was het je al wel gelukt toch?

Training, voeding & mindset

Bij Mifit gaan we aan de slag met training en voeding, en daarnaast gaan we aan de slag met mindset. Je kunt wel gaan trainen en op je voeding letten, maar hoe lang blijft dat goed gaan? Precies, daarom zorgen we dat jij zelf gaat herkennen wat nodig is en bewust gaat kiezen voor een gezonde levensstijl om je doelen te behalen.

Personal & professional fit

Want een gezonde levensstijl heeft op zoveel meer vlakken invloed op je leven. Daarom houdt het bij ons ook niet op bij alleen ‘personal fit’, we gaan ook voor ‘professional fit’. We creëren samen met jou een levensstijl waarin je in staat bent alles uit het leven te halen dat je wil. Zowel privé als zakelijk.

Dat doen we niet voor iedereen! Ben jij bereid te investeren in jezelf? Verantwoordelijkheid te pakken voor datgene dat je wil bereiken? Dan zijn wij er voor jou. Het maakt niet uit of je nog nooit gesport hebt of dat je (ex-)topsporter bent. Zodra je verantwoordelijkheid pakt kun je alles aan.

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.

Over Mifit en onze programma's

MIFIT is opgericht in 2012 door Jim Schild en Roos van der Hoeven. Roos, afkomstig uit de top van Beachvolleybal, en Jim als echte sportfanaat besloten zij samen eind 2012 krachten te bundelen. Zij zagen dat een krachtig lichaam de sleutel is tot een krachtig persoonlijk en zakelijk leven. Dat kan alleen maar worden bereikt met een sterke basis: mindset.

Daarom gaan zij verder dan de reguliere ‘sportschool’. Met behulp van training, voeding en mindset creëren ze een hele nieuwe levensstijl met nieuwe patronen.

Ontdek hieronder onze (personal) training programma’s:

buiten sporten MIFIT personal training. Man houdt gewichten omhoog
Trainen in een kleine groep

FITCAMP

Het instapprogramma van Mifit.

intakegesprek MIFIT personal trainer lachend
Voor bedrijven

Mifit Business

Succesvolle ondernemers in een fit lichaam

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.

Ontmoet het personal training team van Mifit

Vul hier het formulier in en je ontvangt de informatie in je inbox. We nemen eenmalig contact op indien gewenst om dit toe te lichten.