CORONA UPDATE

Sinds 15 januari 2022 mogen we weer binnen sporten! Binnen Mifit Sport hebben we alle faciliteiten en voldoende ruimte om veilig te kunnen sporten. We zien jullie weer graag binnen bij Mifit Sport.

Mifit Sport Personal Training Studio in Delft

Mifit Sport, de personal training studio in Delft waar we gaan voor jouw doel. Al is je doel afvallen, lekkerder in je vel, meer balans tussen werk en privé, een betere conditie of herstellen van een blessure, bij Mifit helpen we je doel bereiken.

Personal training studio Delft

We gaan daarbij verder dan de reguliere sportschool. Met behulp van onze eigen ontwikkelde coachingsmethode waarin we met een persoonlijk succesplan in 7 stappen komen van een doel tot echte resultaten in body en mind. Onze doelgericht trainen methode is persoonlijk en geheel afgestemd op jouw leef- en werksituatie.

Doelgericht trainen

We werken met fysieke training en een voedingspatroon aan een levensstijl waarmee je niet alleen de resultaten behaald die je voor ogen hebt, maar ook aan een levensstijl waarin deze resultaten blijvend zijn.

Met coaching gaan we aan de slag om oude niet werkende patronen te doorbreken en nieuwe te creëren die je brengen naar jouw nieuwe leefstijl waarin je bereikt wat je wilt.  Een juiste balans tussen het hebben van energie, vrije tijd, bijzondere relaties, geluk en succes.

Starten bij Mifit sport: onze aanpak

  • Proefles
  • Persoonlijke intake: om te kijken welke training, voeding en mindset nodig is om (back)-on-track te komen. De intake bestaat uit twee delen. De fysieke 0-meting en een gesprek om te bepalen waar je staat en waar je naartoe wil.

Starten bij Mifit Sport?

Overweeg je te starten met onze Fitcamp of Personal Training start dan met een proefles.

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.