Personal Training Delft

Personal Training Studio Delft │Personal Trainer Delft

Je hebt een doel voor ogen: afvallen, betere balans tussen werk en privé, gezonder leven. Je weet dat je het ooit gaat halen, alleen is het je nu nog niet gelukt. Wat die reden ook is. Zet het opzij en ga ervoor.

Wij zijn er om samen jouw doelen te behalen. Samen met onze Personal Trainers ga jij bij Mifit in Delft een stap verder. Doelen halen is niet eenvoudig. Wij helpen je.

Bij Mifit gaan we aan de slag met 1 op 1 training en voeding, en daarnaast gaan we aan de slag met mindset. Je kunt wel gaan trainen en op je voeding letten, maar hoe lang blijft dat goed gaan? Precies, daarom zorgen we dat jij zelf gaat herkennen wat nodig is en bewust gaat kiezen voor een gezonde levensstijl om je doelen te behalen.

Want een gezonde levensstijl heeft op zoveel meer vlakken invloed op je leven. Daarom houdt het bij ons ook niet op bij alleen ‘personal fit’, we gaan ook voor ‘professional fit’. We creëren samen met jou een levensstijl waarin je in staat bent alles uit het leven te halen dat je wil. Zowel privé als zakelijk.

Dat doen we niet voor iedereen! Ben jij bereid te investeren in jezelf? Verantwoordelijkheid te pakken voor datgene dat je wil bereiken? Dan zijn wij er, de Mifit personal trainers in Delft, voor jou. Het maakt niet uit of je nog nooit gesport hebt of dat je (ex-)topsporter bent. Zodra je verantwoordelijkheid pakt kun je alles aan.

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.

Over Mifit en onze programma's

MIFIT personal training Delft is opgericht in 2012 door Jim Schild en Roos van der Hoeven. Roos, afkomstig uit de top van Beachvolleybal, en Jim als echte sportfanaat besloten zij samen eind 2012 krachten te bundelen. Zij zagen dat een krachtig lichaam de sleutel is tot een krachtig persoonlijk en zakelijk leven. Dat kan alleen maar worden bereikt met een sterke basis: mindset.

Daarom gaan onze personal trainers verder dan de reguliere ‘sportschool’. Met behulp van training, voeding en mindset creëren ze een hele nieuwe levensstijl met nieuwe patronen.

Ontdek hieronder onze programma’s.

mifit-exercise-personal-training-delft
SMALL GROUP TRAINING

RISE-UP

Het instapprogramma van Mifit.

jim-result-coach-mifit-delft
Voor bedrijven

Business Fit

Succesvolle ondernemers in een fit lichaam

Reviews

Vul hier het formulier in en je ontvangt de informatie in je inbox. We nemen eenmalig contact op indien gewenst om dit toe te lichten.