CORONA UPDATE

Sinds 15 januari 2022 mogen we weer binnen sporten! Binnen Mifit Sport hebben we alle faciliteiten en voldoende ruimte om veilig te kunnen sporten. We zien jullie weer graag binnen bij Mifit Sport.

Visie van Mifit Sport

Mifit is meer dan alleen fysieke 1-op-1 training. We creëren samen met jou een levensstijl waarin je energie voor werk, vrije tijd en jouw bijzondere relaties creëert waarmee je het plezier, geluk en succes ervaart dat je echt wilt.

Doelgericht trainen

Daarin gebruiken we fysieke training en voedingsadvies om je level van fitheid te verhogen. En gebruiken we coaching om oude niet werkbare patronen te doorbreken en nieuwe te creëren die je brengen naar jouw nieuwe levensstijl waarin je lekker in je vel zit.

De MIFIT Community

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen met andere Mifitters zijn we een hechte community van doelgerichte en ondernemende personen die er voor willen gaan.

Aanpak personal training

Team MIFIT werkt bij ieder traject met een eigen ontwikkelde coachingsmethode waarin we met een persoonlijk succesplan in 7 stappen komen van een doel tot echte resultaten in body en mind. Onze methode is persoonlijk en geheel afgestemd op jou en je leef- werksituatie.

Een nieuwe levensstijl

Mifit gaat dus naast fysiek trainen en daarmee fit worden nog een stap verder. Mifit gaat voor blijvend resultaat!

Starten bij Mifit sport: onze aanpak

  • Proefles. 1-op-1 personal training of Fitcamp small group training.
  • Persoonlijke intake: om te kijken welke training, voeding en mindset nodig is om (back)-on-track te komen. De intake bestaat uit twee delen. De fysieke 0-meting en een gesprek om te bepalen waar je staat en waar je naartoe wil.

Starten bij Mifit Sport?

Overweeg je te starten met onze Fitcamp of Personal Training start dan met een proefles.

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.