FITCAMP

Trainen zonder poespas in onze Fitcamp. Onze Fitcamp zijn small group trainingen voor maximaal 8 personen waar total body fit getraind wordt voor de zowel beginnende als gevorderde sporter. De training passen we aan aan jouw niveau.

 

Fitcamp: trainen onder begeleiding van een personal trainer
Mind: tips & tricks over wat we kunnen aanpakken om jouw persoonlijke doelen te bereiken
Resultaat: wij werken samen met jou aan jouw gezette doelstellingen

 

Train drie maanden onbeperkt voor € 90 euro per maand

Get back on track met het groepsprogramma van START fit

Klinkt een small group training iets voor jou? Maar nooit de stap gemaakt? Dan hebben wij het programma voor jou. Start Fit is hét verantwoordelijke small group trainingsprogramma.

Maak kennis met start fit

Onze lessen

 

Fitcamp: Trainingen in het teken om jou total body fit te maken. En dat geheel op jouw eigen niveau. Denk hierbij van core-, conditie-, tot krachttraining. Elke Fitcamp is een verrassing waar de trainingsprikkel zal liggen. Ga jij ook de uitdaging aan?

 

CrossCamp: Rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken met attributen zoals zakken, zand, barbells, touwen en nog veel meer. Crosscamp, de training waarbij er in een korte tijd veel verschillende oefeningen worden gedaan waarbij je lichaam alleen functionele bewegingen maakt. Ben jij de doener die dit ziet zitten?

 

BoksFit: Professionale bokstraining a la MIFIT. Jezelf technisch en conditioneel verbeteren in het boksen zonder elkaar de hersens in te slaan.

 

HiitHouse: Een conditionele snel herstel training op lekkere housemuziek. Dit is ‘de energiebom’ die je niet wilt missen in jouw trainingsroutine.

 

PowerCamp: Sterk worden en je progressie bijhouden. Tijdens de PowerCamp lessen werk je aan een aantal specifieke basisoefeningen, die worden bijgehouden zodat jij je pure kracht vergroot.

Start vandaag met Fitcamp+. Later is codetaal voor nooit.