FITCAMP

Trainen zonder poespas in onze Fitcamp. Onze Fitcamp zijn small group trainingen voor maximaal 8 personen waar total body fit getraind wordt voor de zowel beginnende als gevorderde sporter. De training passen we aan aan jouw niveau.

Fitcamp =

Training: trainen onder begeleiding van een personal trainer
Resultaatgericht: we werken naar jouw doelen toe en passen de training aan op jouw niveau
Fun:  met een kleine groep gelijkgestemden samen trainen

SEPTEMBER CHALLENGE

1 MAAND LANG GRATIS FITCAMP

 

Lukt het jou om in de maand september minimaal 12 keer te sporten?

Meld je hieronder gratis aan!

GRATIS INSCHIJVEN

 

Na je inschrijving nemen we contact met je op.

 

Kies voor jezelf, kies MIFIT

Heb je goede voornemens om de juiste balans te vinden in je leven, maar weet je nog niet waar je moet starten? Dan is dit speciale kennismakingaanbod wellicht iets voor jou. Een complete fitcamp ervaring aangepast op jouw niveau.

 

Vier weken Fitcamp Kennismaking 

  • 2 keer per week trainen in small group onder professionele begeleiding
  • Persoonlijke intake
Maak kennis met Fitcamp

Onze lessen

 

Fitcamp: Trainingen in het teken om jou total body fit te maken. En dat geheel op jouw eigen niveau. Denk hierbij van core-, conditie-, tot krachttraining. Elke Fitcamp is een verrassing waar de trainingsprikkel zal liggen. Ga jij ook de uitdaging aan?

 

CrossCamp: Rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken met attributen zoals zakken, zand, barbells, touwen en nog veel meer. Crosscamp, de training waarbij er in een korte tijd veel verschillende oefeningen worden gedaan waarbij je lichaam alleen functionele bewegingen maakt. Ben jij de doener die dit ziet zitten?

 

BoksFit: Professionale bokstraining a la MIFIT. Jezelf technisch en conditioneel verbeteren in het boksen zonder elkaar de hersens in te slaan.

 

HiitHouse: Een conditionele snel herstel training op lekkere housemuziek. Dit is ‘de energiebom’ die je niet wilt missen in jouw trainingsroutine.

 

PowerCamp: Sterk worden en je progressie bijhouden. Tijdens de PowerCamp lessen werk je aan een aantal specifieke basisoefeningen, die worden bijgehouden zodat jij je pure kracht vergroot.

Start vandaag met Fitcamp. Later is codetaal voor nooit.