MAAK DEEL UIT VAN DE MIFIT COMMUNITY

Mifit staat voor een sterke community waarin iedereen zich wil blijven ontwikkelen. We houden events onder één van de drie pijlers: knowledge, training of community. Alles om bij te dragen aan jouw groei. Maak in een ontspannen sfeer grote stappen in jouw leven. De volgende events hebben we gepland:

TRAINING EVENTS

🕙 Woe 9 juni 19-20uur & Za 12 juni 09 -10 uur Mifit & Friends – geweest

Ben jij enthousiast over Mifit en wil je een vriend/vriendin een keer kennis laten maken? Of volg je ons al een tijdje en ben je benieuwd? Dit is je kans! Op zaterdag 12 juni om 9 uur hebben we de kans om deel te nemen aan een Fitcamp. Elk niveau is welkom!

Ik wil dit niet missen en doe zeker mee!

COMMUNITY EVENT

🕙 Zaterdag 19 juni 10-15 uur Fietstocht – geweest

Doe jij mee met de Mifit fietstocht? In kleine coronaproof groepjes een tocht van 25 of 50 km fietsen. De route start bij Mifit. We hebben een mooie route uitgezet met een start een tussen stop om wat te drinken en de finish is weer bij Mifit.

Geef bij je inschrijving de afstand aan die je wilt fietsen en of je fietst op een stad- of race fiets. Het is ook mogelijk om een racefiets te huren vanaf 5 personen zijn de (kosten 65,-). Per dag. Je mag natuurlijk ook op je eigen fiets fietsen. Geef jezelf op voor 16 juni.

Ik wil dit niet missen en doe zeker mee!

KNOWLEDGE EVENTS

🕙 24-30 mei Q&A Week – geweest

Q&A week gemist? En heb jij nog een vraag over Training, Voeding of Mindset? Stel hier je vraag en wij komen er z.s.m op terug!

Stel een vraag!

MAAK DEEL UIT VAN DE MIFIT COMMUNITY