Mifit Fit in Business

Complete programma’s voor bedrijven

In een groep van gelijkgestemden groei je elke maand naar het volgende level. In programma’s speciaal gericht voor bedrijven, professionals of ondernemers werken we binnen Mifit Personal Training Studio Delft efficiënt naar gestelde doelen om de vitaliteit van bedrijven te verhogen.

We hebben twee pijlers: Business Fit, het programma voor ondernemers die elke twee maanden bij elkaar komen voor een waardevolle avond in een waardevol netwerk en doorlopend trainen met gelijkgestemden. Business Fit is Fit in business voor gedreven ondernemers en professionals.

Én Mifit Business, het complete programma voor bedrijven dat bouwt aan een sterke basis voor je bedrijf. Hiermee verhogen we de vitaliteit binnen bedrijven met als uitgangspunt teams succesvoller te maken. Mifit haalt het beste uit je team en daarmee je bedrijf. Elk programma is maatwerk.  De introductie beslaat 30 dagen, daarna bieden we programma’s van 90 dagen of een jaar.

Wij werken aan blijvend resultaat. 

Kies een programma:

VOOR ONDERNEMERS

BUSINESS FIT

Het instapprogramma van Mifit.

In trainingen op speciale tijden en trainingen met net zo gedreven personen als jij werk je efficiënt naar je doelen. Daarnaast blijf je op peil door mensen die je uitdagen. Dat gecombineerd met business events van waardevolle avonden over voeding, training en mindset maakt Business Fit compleet.

Het complete programma voor bedrijven dat bouwt aan een sterke basis voor de vitaliteit van je bedrijf. Hiermee verhogen we de vitaliteit binnen bedrijven met als uitgangspunt teams succesvoller te maken. Mifit haalt het beste uit je team en daarmee je bedrijf. Elk programma is maatwerk.  De introductie beslaat 30 dagen, daarna bieden we programma’s van 90 dagen of een jaar.

Liever eerst zien wat het inhoudt?

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.

Dit personal training team staat voor je klaar

Reviews