Onze aanpak

Fysieke kracht en mentale kracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wil je carrière maken, een fijn gezin, bijzondere relaties, vrije tijd, geluk en plezier hebben? Ofwel wil je het uiterste uit je leven halen? Dan is een sterk fysiek en krachtige mind het fundament om op alle andere vlakken te excelleren. Voor body en mind zijn soms gelijke maar vaak ook tegenstrijdige acties en non-acties nodig. Omdat iedereen vanuit een andere leefsituatie de wereld verschillend ervaart, is de balans tussen fysieke belasting en rust en mentale inspanning en ontspanning anders. Het is voor iedereen een zoektocht die met professionele coaching als katalysator versneld wordt. Daarom dat wij ons hebben geïnvesteerd in beide aspecten om zo in team MIFIT niet enkelvoudig in body maar zowel in body als mind onze specialisten te hebben.

De start

We starten ongeacht je doel, je startpositie en of je nu komt voor een traject met enkel training of een compleet traject met coaching, met een persoonlijke intake sessie.

Wat houdt dat in? De intake bestaat uit 2 delen.

  • Deel 1: De fysieke 0-meting. Waarin met zorg gekeken wordt naar hoe je er fysiek op dit moment voor staat. Na een professionele weging en meting wordt er gekeken hoe je op dit moment beweegt en hoe je kracht, balans en mobiliteit verdeeld is.
  • Deel 2: Het gesprek. In het gesprek kijken we met echte aandacht naar hoe jouw leven er nu uitziet en waar je op dit moment tegenaan loopt. Wat wil je aanpakken en bereiken? Wat zijn de dingen die je tegen zouden kunnen houden dit te bereiken?

Het is een geheel vrijblijvende sessie van 1,5 uur waarin wij laten zien wat ‘persoonlijk aandacht’ echt betekent.

Na de intake sessie wordt er bepaald of MIFIT de juiste keuze is voor jou en jouw doelen.
Zo kan er geadviseerd en gekozen worden voor één van onze programma’s.

BEKIJK ONZE PROGRAMMA'S