CORONA UPDATE

Sinds 15 januari 2022 mogen we weer binnen sporten! Binnen Mifit Sport hebben we alle faciliteiten en voldoende ruimte om veilig te kunnen sporten. We zien jullie weer graag binnen bij Mifit Sport.

Mifit Sport Doelgericht Trainen

Bij Mifit Personal Training in Delft gaan we verder dan de reguliere sportschool. Met behulp van 1-op-1 training en groepstraining, voeding en mindset creëren we een hele nieuwe levensstijl met nieuwe patronen voor onze sporters. Resultaat? Een sterke mindset, en een dynamisch en energiek leven.

Doelgericht trainen, gezonde voeding en mindset

We werken met fysieke training en een voedingspatroon aan een levensstijl waarmee je niet alleen de resultaten behaald die je voor ogen hebt, maar ook aan een levensstijl waarin deze resultaten blijvend zijn.

Met coaching in voeding en het maken van krachtige keuzes creëer jij wat je echt wilt. Een juiste balans tussen het hebben van energie, vrije tijd, bijzondere relaties, geluk en succes.

Om dat te creëren hebben we de start in twee stappen opgedeeld: 

Starten bij Mifit sport: onze aanpak

  • Proefles. Tijdens de proefles bij MIFIT krijg je de kans te zien wat het doelgericht trainen inhoudt. 1-op-1 personal training of Fitcamp small group training.
  • Persoonlijke intake: om te kijken welke training, voeding en mindset nodig is om (back)-on-track te komen. De intake bestaat uit twee delen. De fysieke 0-meting en een gesprek om te bepalen waar je staat en waar je naartoe wil.

Starten bij Mifit Sport?

Overweeg je te starten met onze Fitcamp of Personal Training start dan met een proefles.

Start vandaag. Later is codetaal voor nooit.