5 redenen om te kiezen voor personal training

Personal training: de 5 belangrijkste redenen op een rij

Heel herkenbaar voor velen: we weten dat we weer moeten beginnen met sporten maar iets staat in de weg om weer te beginnen. Dat kan van alles zijn zoals een drukke baan, andere hobby’s of wat dan ook. Het kan natuurlijk zo zijn dat het nu echt niet uitkomt! Maar wat we in de studio vaak horen is dat bij 70% van de mensen die nog niet sporten er een gedachte is die de stap om het sporten weer op te pakken te groot maakt. En dat is zonde!

Daarom geven we je ter ere van ons jubileum 5 redenen waarom je nu moet kiezen voor personal training. Om de stap minder groot te maken om het sporten weer op te pakken en even stil te staan bij wat het je wel brengt.

  1. Je merkt de vooruitgang op alle aspecten van je leven
  2. Je bent minder vatbaar voor virussen
  3. Je beweegt stress je lijf uit
  4. Bewegen is goed voor je sociale leven
  5. Bewegen is goed, goed bewegen is beter

1. Je merkt de vooruitgang op alle aspecten van je leven

Wat jouw doelen ook zijn, je gaat ze niet in 1 dag behalen. Of je nu wilt afvallen, je conditioneel fitter wilt voelen of dat je sterker wilt worden, alles wat je wilt bereiken kost tijd. Wanneer je werkt aan leefstijlgewoontes die je dichter bij je doelen gaan brengen heeft dit effect op alle aspecten van je leven.

Daarom is reden 1 om nu te starten dat je op alle aspecten van je leven vooruitgang zal merken. Door training, gezonde voeding, en beter herstel prioriteit te geven zal je merken dat je meer energie hebt voor business, persoonlijke relaties en ontspanning.


2. Je bent minder vatbaar voor virussen

Wanneer jij sterker en fitter bent zullen griepjes en virussen minder effect op je hebben. Daarom is reden 2 dat werken aan je fitheid het beste medicijn is in deze tijden van corona.


3. Je beweegt stress je lijf uit

Bewegen kan stress, angst en depressie verminderen. Wie beweegt, bouwt opgehoopte stresshormonen op natuurlijke wijze af. Je kunt dus letterlijk de ‘stress uit het lijf bewegen’. Reden 3 is dus dat bewegen invloed heeft op de mentale gezondheid. Actievelingen zitten lekkerder in hun vel.


4. Bewegen is goed voor je sociale leven

Bewegen is goed voor je sociale leven. Het is leuker en meer motiverend om samen met anderen te sporten. Sporten levert sociale contacten op, zeker in de studio van Mifit. Daarom is reden 4 dat sporten zorgt voor meer sociale contacten. Hierdoor hou je het ook langer vol!


5. Bewegen is goed, goed bewegen is beter

De laatste en 5de reden om nu te starten met personal training is dat bewegen goed is, maar goed bewegen is beter. Tijdens een uur personal training zorgen wij dat je alle oefeningen onder begeleiding perfect uitvoert en het programma is afgestemd op wat jij wel en niet kan. Dit zorgt ervoor dat jij resultaat haalt en op consistente wijze kan blijven trainen.


Wanneer kom jij langs? 😊 Neem contact op of ervaar een proefles.