Personal Training

Personal training voor als je weet wat je wilt en toegewijd bent dit te bereiken. Samen werken we aan een fit en energiek lichaam waarbij we zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

We werken met fysieke training en een voedingspatroon aan een levensstijl waarmee je niet alleen de resultaten behaald die je voor ogen hebt, maar ook aan een levensstijl waarin deze resultaten blijvend zijn.

Met coaching in voeding en het maken van krachtige keuzes creëer jij wat je echt wilt. Een juiste balans tussen het hebben van energie, vrije tijd, bijzondere relaties, geluk en succes.

Ontdek Personal training.


Klinkt personal training als iets voor jou? Maar wil je toch eerst kennis maken met personal training? Dan hebben wij wellicht iets voor jou! Namelijk het Mifit programma Be Fit.

Maak kennis met Be fit

Revalideren van een blessure of werken aan blessure preventie?

Hier werken wij veel mee! We hebben twee mogelijkheden: een traject met training en coaching in voeding en mindset. Of trainen zonder coaching.

Waarom personal 1-op-1 training?

Mocht je nog niet helemaal zeker weten of het personal training programma iets voor jou is, dan hebben wij nog eens 5 redenen waarom je zou moeten kiezen voor 1-op-1 training.

Start vandaag met 1-op-1 training. Later is codetaal voor nooit.