Personal Training

Personal training voor als je weet wat je wilt en toegewijd bent dit te bereiken. Samen werken we aan een fit en energiek lichaam waarbij we zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

We werken met fysieke training en een voedingspatroon aan een levensstijl waarmee je niet alleen de resultaten behaald die je voor ogen hebt, maar ook aan een levensstijl waarin deze resultaten blijvend zijn.

Met coaching in voeding en het maken van krachtige keuzes creëer jij wat je echt wilt. Een juiste balans tussen het hebben van energie, vrije tijd, bijzondere relaties, geluk en succes.

TIJDELIJKE SPECIALE KENNISMAKING MET PERSONAL TRAINING


Klinkt personal training als iets voor jou, maar nog nooit de stap gemaakt? Of je nu een ervaren sporter bent of iemand die wil starten, personal training zijn trainingen op maat gemaakt voor jou. Zodat jij stappen kunt maken richting de doelen die jij voor ogen hebt. Ervaar het met ons tijdelijke kennismakingsaanbod.

 

Vier weken Kennismaking met 1 op 1 Personal Training

  • Zeven 1-op-1 training sessies
  • Persoonlijke intake: om te kijken welke training, voeding en mindset nodig is om back-on-track te komen
Maak kennis met Personal Training

Revalideren van een blessure of werken aan blessure preventie?

Hier werken wij veel mee! We hebben twee mogelijkheden: een traject met training en coaching in voeding en mindset. Of trainen zonder coaching.

Waarom personal 1-op-1 training?

Mocht je nog niet helemaal zeker weten of het personal training programma iets voor jou is, dan hebben wij nog eens 5 redenen waarom je zou moeten kiezen voor 1-op-1 training.

CORONA UPDATE

Sinds 15 januari 2022 mogen we weer binnen sporten! Binnen Mifit Sport hebben we alle faciliteiten en voldoende ruimte om veilig te kunnen sporten. We zien jullie weer graag binnen bij Mifit Sport.

Start vandaag met 1-op-1 training. Later is codetaal voor nooit.